Onderhoud & Reparatie

Heeft uw auto onderhoud nodig of heeft u schade aan uw auto? Bij Autoservice Wout Bleeker kunt u terecht voor een kleine of grote onderhoudsbeurt, maar ook voor verschillende reparaties als schade- en ruitreparatie bent u ook bij ons aan het juiste adres. Alle automerken kunnen bij ons terecht, van jong tot oud.

Autoservice Wout Bleeker staat voor goede kwaliteit en scherpe prijzen met altijd een persoonlijk en betrouwbaar advies. Voordat we iets repareren of vervangen nemen wij altijd eerst contact met u op om te overleggen. Wij zorgen er daarom voor dat u niet voor verassingen komt te staan. Kom gerust langs of maak een afspraak.

ONDERHOUD BIJ WOUT BLEEKER

  • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Alle automerken en bedrijfswagens
  • Persoonlijk advies
  • Ervaren APK keurmeesters

Wat kunnen we voor u doen?

Airco Service

De airco van uw auto verliest elk jaar koudemiddel. Hierdoor kan uw airco niet meer goed werken, er kunnen schimmels en bacteriën ontstaan en zelfs het aircosysteem kan hierdoor kapot gaan. Dit kunt u voorkomen door uw airco elk jaar te laten vullen en reinigen. Wij doen dit onderhoud voor u in onze vakgarage.

APK keuring

De Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. Er wordt gecontroleerd of uw auto nog voldoet aan de milieunormen, verkeersveilig is en of deze op de juiste manier staat geregistreerd. Autoservice Wout Bleeker verzorgt graag uw APK keuring.

Ruit reparaties

Wanneer u een sterretje ontdekt in uw ruit is het van belang deze zo snel mogelijk te laten repareren. Zo wordt voorkomen dat de ruit verder kapot gaat. Mocht er toch een grote barst in de ruit zitten, dan kunnen we de ruit voor u vervangen.

Schade reparatie

Deukschade, lakschade, velgschade, steenslag, het zijn voorbeelden van kleine tot grote schade aan een auto. Wij kunnen schades vaak snel en gemakkelijk voor u repareren. Voor meer informatie kunt u ons bellen of maak vrijblijvend een afspraak.

Banden wisselen en uitlijnen

De meeste auto’s hebben zomer- en winterbanden. Bij de seizoenswisseling is het ook tijd om uw banden te wisselen. Veilig, maar ook beter voor de levensduur van de banden. Bij Autoservice Wout Bleeker kunt u uw banden laten wisselen. Naast het wisselen en balanceren van banden kunnen wij ook de auto voor u uitlijnen.

Diagnose

Helaas kan er een probleem zijn met uw auto waar u niet direct achter komt. Heeft u het idee dat er iets defect is? Wij kunnen alle soorten auto’s uitlezen en diagnoses stellen met onze apparatuur. Na een diagnose geven we u persoonlijk advies over het defect, de mogelijkheden van reparatie en de kosten Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

woutbleekerautoservice3
woutbleekerautoservice6
autoservicewoutbleeker11
Back to top